– Vi satser på et lokalt arrangement for store og små. Det skal være en hyggelig lørdags formiddag hvor man kan treffe kjentfolk, kose seg med kaffe og vafler og høre på musikk og forskjellig annen underholdning, sier Ingrid Bakke.

MANGE UTSTILLERE

Hun forteller at det det blir mange forskjellige stands, hvor man kan rusle rundt.

– Det er mange utstillere og mye fint. Det blir også et morsomt show fra scenen, og barna kan boltre seg på turnmatta eller i hoppeslottet. Det blir også muligheter til å ta en ridetur på hester fra Stall Sissener, sier Bakke.

Hun påpeker at arrangementet i parken på Kløfta på ingen måte kan sammenlignes med Jessheimdagene.

SKOLEKORPSET ÅPNER

Kløfta skolekorps åpner arrangementet med en minikonsert, men det blir mer korpsmusikk da Ullensaker Janitsjar også deltar. I tillegg blir det underholdning ved Kløfta Sangerlag, Lavvogutta, Helcamida band og visesangeren Frode Johansen.

– Kløfta Lions og Odal Sparebank vil også i år overrekke gavesjekker til lag og foreninger som arbeider for barn og ungdom, røper Bakke.

Hun opplyser at det ikke koster noe å komme inn på arrangementet.

– Det blir anledning til å kjøpe kaffe, vafler, kaker, pølser og hamburgere. Det blir også utlodning, sier Bakke.

– KLØFTA HAR MYE Å BY PÅ

Arrangørene håper på mange gjester i parken.

– Vi er stolte over å kunne vise fram hvor mye Kløfta har å by på, og vi håper mange møter opp og blir med på å lage liv og røre, rusle omkring og møte gamle venner. Kanskje møter man noen som ønsker å bli mer kjent med Kløftas befolkning. Her skal lokalmiljøet være i sentrum, sier Bakke.

LES OGSÅ: – Noe av det kuleste og råeste vi noensinne har booket hit

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.