Oppmøte er ved sørenden av vestre rullebane, med innkjøring fra Scandic Hotel. Turen er et samarbeid mellom Nannestad Turlag, Barnas Turlag og Nannestad Janitsjarkorps, og ved rasteplassen vil det bli en konsert med to avdelinger. Dette er et ledd i satsingen Korps i friluft.

– Ravinelandskapet ved Gardermoen er veldig flott på denne tiden når hvitveisen dekker skogbunnen. Nede i ravinene er det som å komme til en egen verden. Vi går til rasteplassen ved elven, og etter mat følger vi elven oppover så det blir en rundtur tilbake til parkeringsplassen. Det kan være vått og gjørmete langs stien, spesielt når det regner eller har vært regnvær i forkant. Så her er tipset overtrekksbukse eller regnbukse og godt fottøy, gjerne støvler. Turen passer for alle, sier Karl Henrik Laache, leder for Nannestad Turlag.

Han opplyser at turen skal foregå i rolig tempo og at de skal bruke den tiden man trenger.

– Turen er på om lag fire kilometer og klares av de fleste. De minste må gjerne sitte på ryggen til en voksen på de mest kuperte partiene, men det er ikke mulighet for barnevogn her. Denne turen er et samarbeid mellom Nannestad Turlag og Barnas Turlag Nannestad. Vi inviterer store og små til tur, sier Laache.

Han er kjentmann og guide på turen for dem som ønsker å vite mer om geologi, botanikk og historie.

LES OGSÅ: Starter Stolpejakt i Nannestad

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.