Bandet Jam Pack er en trio bestående av Bjørn Magne Akselsen, vokal, gitar og munnspill, Øyvind Karlsen, trommer, og Trygve Forsell, bass og vokal. På deres musikalske meny står låter fra kjente artister som Bo Caspers, Tom Petty, Bob Dylan, Neil Young, Cornelis Wreesvijk, R. E. M, CC Cowboys, Eric Clapton med flere.

Eller god, gammeldags, klassisk rock som mange vil kalle det. Lørdag 6. mai spiller de i Kulturbanken Kreti & Pleti. 

KAFÉKOS

– Låtene denne lørdagen er valgt ut med tanke på at publikum skal kunne kose seg på kafé med levende musikk som fenger i bakgrunnen, sier kulturbanksjef Christian Taalesen.

Gutta i Jam Pack har mange års erfaring fra ulike spillejobber opp igjennom årene, og de har musikken som sin store hobby.

– De melder at de gleder seg veldig til å opptre på Jessheim, og håper selvsagt på å trekke fullt hus, påpeker Taalesen som for anledningen åpner dørene også for barn under 16 år.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.