Storbandet spiller kjent musikk av William «Count» Basie. Basie anses som et ikon som jazzmusiker, orkesterleder og komponist fram til 1984, men den dag i dag lever hans komposisjoner og blir ofte framført av både store og små orkestre.

Basie’s orkester var spesielt kjent for One O’Clock Jump 1937, Jumpin’ at the Woodside 1938. Låten «The kid from Red Bank» ble fast intro til NRK-programmet «Reiseradioen».

Musikalsk leder for anledningen er Sebastian Haukås.

– Ellers er vi veldig glade for at vårt tidligere faste medlem gjennom mange år, Birgit Kjuus vikarierer på lead-trompet, skriver Sverre Njaa i en pressemelding.

Kjuus har de senere år slått gjennom som profesjonell musiker på frilansbasis og har spilt med mange av Norges beste jazzmusikere. Hun spiller blant annet i bandet til «Skal vi danse» på TV2.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.