- Som vanlig i denne bransjen skal alt skje i går, sier kulturhusleder John Jørgen Støa mens han svinger hammer og sag.

Det dreier seg nemlig om å få alt klart til musikalen Cats som har premiere 16. januar.

PÅ DYNGA

Hele handlingen foregår på en søppelplass, og her skal det plasseres avdankede kjøleskap, frysebokser, komfyrer, kommoder og bord, alt i størrelser som passer til kattens størrelse.

- Dette er en veldig morsom jobb, sier Støa som tar snekringen som en liten avveksling mellom booking og arrangering.

- Jeg fikk fornyet tillit etter brua jeg bygde brua til Oliver i fjor, så da var det bare å finne fram verktøyet igjen. Det gjør vel ikke så mye at det er til en brøkdel av prisen heller, påpeker han.

Maling og dekorering derimot, er det Ullensaker Teater som tar seg av.

- Da vet jeg det er i trygge hender. Det har tross alt gått med noen timer og et lass med materialer sier kulturhusleder med et fornøyd glis.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.