Når vintermørket senker seg har det blitt en fast tradisjon at Feiring Jubel og Vassarv sprer glede og varme toner på sin årlige storbandkonsert i lille Kafé Henrik.

Som tidligere var det også i år smekk fullt i lokalet da bandet stilte til start med sine 17 musikere, og vokalist Elisabeth Tennebø i front.

STORBAND-FEST

Det var rene storband-bonanzaen i Sundet lørdag ettermiddag da også Eidsvoll Storband og Trine Rein sto på plakaten, men publikum strømmet til under begge konsertene, og viser at denne musikkformen aldri går av moten.

- Vi er veldig godt fornøyd med at det kom så mange og ville høre på oss i dag. Det er mange kjente ansikter blant publikum som kommer år etter år, og det varmer et musikerhjerte, sier leder for storbandet, Nils-Einar Berger. Årets repertoar bød på swingjazz-klassikere med kjente toner fra blant annet Nat King Cole og Ella Fitzgerald. Med sine stramme sløyfer og taktfulle presisjon var stemningen satt da Tennebø og bandet dro på med Coles «Straight Up & Fly Right», og deretter kom klassikerne som perler på en snor.

FAST PUBLIKUM

- Det er utrolig flott å høre på Vassarven, og de har alltid et superflott repertoar med sanger vi kjenner godt, sier ekteparet Gry og Roald Haugen, som hadde sikret seg plass på første rad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.