– Mange ser frem til jula med stor glede, men ikke alle. Derfor ønsker Frivilligsentralen og Ullensaker Røde Kors å bidra til at julen blir så bra som mulig. Vi setter oss til bords klokken 17, men hvor lenge du vil være er opp til deg. Mange frivillige er også til stede, så det blir flere å dele julekvelden med. Arrangementet er gratis og det er ingen påmelding, sier daglig leder Rita Fjeld Hovden i Frivilligsentralen.

Hun påpeker også at de trenger flere frivillige som kan hjelpe til med å gjøre feiringen så bra som mulig.

– Så har du mulighet er det kjærkomment med hjelp. Den aller viktigste jobben er det sosiale. Skulle du ha anledning og lyst til å gi et bidrag er det mulig å gjøre det. Vi er takknemlig for nye innpakkede gaver til voksne. Det er fint om de merkes med for alle, mann eller dame, sier hun.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.