Koret finpusser i disse dager på sanger og repertoar til årets julekonsert.

Sammen med NoName medvirker barn fra kulturskolen i Nannestad, samt kantor Svein Tormod Bekkhus på piano.

SUKSESS I FJOR

– Fjorårets julekonserter ble en suksess. Derfor bestemte vi oss tidlig for å bygge videre på den gode stemningen. I år byr vi på en forventningsfull konsert med et rikt innhold som rommer stemningen og den gode julefølelsen som advents, førjulstiden, vakker vintersnø og stjerneskinn gir. Med dette bringer vi et budskap om at ingen skal stenges ute, alle trenger varme og tak over hodet, Ingen åpnet døren for Maria og Josef, de måtte ta til takke med en stall. Likevel endte det godt, og ble starten på dagens forventning og stemning i førjulstiden og fram til julekvelden, sier Britt Hege Monsen Vestlie i NoName.

Dirigent er Margrete Augdal. Hun også lærer på Jessheim videregående skole, musikklinja, og en dyktig sanger og musiker.

– Hun har nylig gitt ut en ny og vakker julesang. Margrete framfører sangen under konserten, røper Monsen Vestlie.

ØNSKER FLERE SANGERE

NoName har per i dag 11 sangere.

– Vi har en maks grense på 16, fire på hver stemme. Er du bass, tenor, eller sopran? Har du lyst til å være med oss? Da kan du ta kontakt med dirigenten, eller leder Morten Simonsen, sier Monsen Vestlie.

LES OGSÅ: Sander (5) debuterte som korpsdirigent

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.