Kjell mener selv at alderen bare er et tall, og at det er viktig å holde kroppen ved like.
- Du er vel det man kan kalle en ganske sprek 90-åring?
- Ja, de som kjenner meg sier så, forteller Kjell, som tror at treninga og det gode humøret har hatt mye å si for at han har blitt så gammel.
Se flere bilder i bildegalleriet
INGEN SELVFØLGE
Det at han skulle feire 90-års dagen sin, er imidlertid ingen selvfølge. I 2010 sviktet hjerte hans, og det kunne gått veldig galt.
- Nå har jeg hatt pacemaker i en 5-6 år, og det har ikke bydd på noen særlige problemer, sier Kjell.
Han forteller at han er lite syk, og at han nå har store planer om å bli 100 år.
AKTIV BRUKER
Kjell er en aktiv bruker av treningssenteret, og pleier å trene på mandager, onsdager og fredager. Han har imidlertid til gode å benytte seg av saltimene, og bruker heller apparatene for å holde seg i form.
Kjell er på ingen måte den eneste pensjonisten som trener på Puls, og flere av dem slår av en prat i ny og ne.
- Dette er et fenomenalt sosialt samvær, forklarer han.
LES OGSÅ: PT-ens åtte øvelser du kan gjøre hjemme
ET FORBILDE
I løpet av den stunda undertegnede tilbringer i treningslokalet, kommer det bort flere som har mye positivt å si om jubilanten.
- Kjell er et forbilde for de fleste, og hvis alle hadde vært som ham, ville det ikke vært noe problem å leve i denne verdenen, forklarer Svein Furuseth.
- Han er ungdommelig og voksen på samme tid, legger han til.
LAGT MERKE TIL
Furuseth er ikke den eneste som omtaler Kjell som en kjempehyggelig kar, og flere av de ansatte er fulle av lovord om det spreke medlemmet.
- Han er en kjempepositiv og blid mann, sier Monica Lindås.
Hun forklarer at det i løpet av de siste årene har blitt en fast kaffegjeng om morgenen.
- Som du ser kommer det folk som ikke har trent i dag, for å ta del i feiringa, sier Lindås.
KAFFEKALAS
Det var nemlig lagt opp til en skikkelig bursdagsfeiring med fargerike ballonger og norske flagg, bursdagssang, kaker, kaffe og gaver.
- Jeg hadde hørt et lite nyss om at det skulle skje noe i dag, men trodde ikke at det skulle bli så mye oppstyr, forteller Kjell.
Det var imidlertid ingen tvil om at han satte pris på oppmerksomheten.
- Jeg må si tusen takk for det dere har gjort, og jeg lurer på om vi skal lage et pensjonistkor, for det låt så bra i sta, fortalte Kjell, da festlighetene ble rundet av.
EN ANNEN TID
Det er ingen tvil om at Kjell har vært vitne til store samfunnsendringer, siden han så dagens lys den 31. januar 1926.
Han kommer opprinnelig fra Oslo, og som 14-åring begynte han som optisk lærling hos Gundersen & Løken. Etter fire år som lærling begynte han å jobbe ved det fysiske instituttet på Universitetet i Oslo.
- Det var en veldig spennende jobb, og det ble en slags hobby, sier Kjell, som ikke ga seg i jobben før han var 70 år.
SKØYTER PÅ BISLETT
90-åringen har trent på treningssenteret siden 2012, men har tidligere vært svært aktiv i Oslos skøytemiljø.
- I gamle dager gikk jeg mye på skøyter på Bislett, forteller Kjell, som aldri har vært av typen som ligger på latsida.
Han har også drevet med turn, men dette er ifølge jubilanten selv ikke så mye å snakke om.
MOROMANN
I lokalmiljøet er han antakeligvis mest kjent som en skikkelig moromann. Han har opptrådt i ulike tilsetninger i en årrekke, og har blitt omtalt som det lokale mannlige motstykket til GT-Sara.
- Jeg underholder fortsatt en del, forklarer Kjell, som ikke skal legge trekkspillet på hylla med det første.
ALDRI FOR SENT
Kjell påpeker at han er veldig heldig som fortsatt er i så god form, men tror nok at flere eldre hadde hatt godt utbytte av å være i litt mer aktivitet. Det er han ikke alene om.
- Kjell er et bevis på at det aldri er for sent, sier Stian Sommerstad, som er instruktør på treningssenteret, og har kommet med enkelte treningsråd til den energiske 90-åringen.
LES OGSÅ: - Alt i alt ble det bedre enn det vi opprinnelig hadde planlagt

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.