- Det har vært tradisjon de siste årene at vi har hatt quiz-kveld den siste fredagen i hver måned på Minne Gård. Dett har vært en suksess, og enkelte ganger har vi vært nødt til å avvise gjester i døra, sier lederen for Minnesund Vel, Britt Stensmo.
- Imidlertid ble det for dyrt for oss å leie oss inn på Minne Gård, og vi har derfor besluttet å flytte hele arrangementet til Vestheim.
- Her er vi blitt tatt godt imot og vi skal arrangere den første quiz-kvelden fredag den 31. oktober. Vi venter at det kommer folk fra blant annet Dal og Eidsvoll, så denne guizen har utvilsomt et godt rykte ute blant folk, avslutter Stensmo.
- Vi har store lokaler som egner seg til den slags aktiviteter, sier presidenten i Pilgrims MC, Per Øyvind Bø. Vi har en ambulerende skjenkebevilling, matmatservering og alt som skal til for å få i stand en hyggelig kveld på Vestheim.
- Kafeen vi har her er åpen for alle som vil komme og få seg en matbit eller en tår for tørsten. Eneste unntaket er tirsdager, avslutter Bø.
Slik får du EUBs nyhetsbrev på mobilen