- Det har vært tradisjon de siste årene at vi har hatt quiz-kveld den siste fredagen i hver måned på Minne Gård. Dett har vært en suksess, og enkelte ganger har vi vært nødt til å avvise gjester i døra, sier lederen for Minnesund Vel, Britt Stensmo.
- Imidlertid ble det for dyrt for oss å leie oss inn på Minne Gård, og vi har derfor besluttet å flytte hele arrangementet til Vestheim.
- Her er vi blitt tatt godt imot og vi skal arrangere den første quiz-kvelden fredag den 31. oktober. Vi venter at det kommer folk fra blant annet Dal og Eidsvoll, så denne guizen har utvilsomt et godt rykte ute blant folk, avslutter Stensmo.
- Vi har store lokaler som egner seg til den slags aktiviteter, sier presidenten i Pilgrims MC, Per Øyvind Bø. Vi har en ambulerende skjenkebevilling, matmatservering og alt som skal til for å få i stand en hyggelig kveld på Vestheim.
- Kafeen vi har her er åpen for alle som vil komme og få seg en matbit eller en tår for tørsten. Eneste unntaket er tirsdager, avslutter Bø.
Slik får du EUBs nyhetsbrev på mobilen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.