• BRANNFARE: Det blir i å satt opp metalldunker hvor de som røyker kan stumpe røyken. Lise Schive Nordeng viser hvordan disse plassene er merket.

– Det er et veldig variert program, og virkelig noe for enhver smak og alder hele helgen, sier Lisbeth Mirani, leder for festivalstyret.

Det er mye som er tradisjon med bygdefesten i Nannestad, som arrangeres for 34. gang, tidligere som Nannestaddagene, de senere årene under navnet Nannestadfestivalen. Det er i år om lag 30 personer som deltar på dugnaden.

– Noe av det nye i år er Enga, et aktivitetsområde på plenen ved ungdomsskolen. Der blir det blant annet øksekasting og utstilling av militære kjøretøyer, sier Mirani.

Ellers deltar den rekke av Nannestads bedrifter og lag og foreninger, i tillegg til andre salgsboder. På plass er også Axels Tivoli.

– Det er i år 65 stands rundt på området, forteller Mirani.

Fra scenen, som nå blir under tak i et telt ved Nannestad bygdemuseum, underholder artister som Diozas, Silje Kjelsrud, Danselåven, Sven Atle Kopperud som DJ, Skolekorpsene i Nannestad, Nannestad janitsjarkorps, Nannestad kulturskole, No Name, Oxydants og Slagerkameratene, Romerike Musikkteaterskole, Øvre Romerike Jazzkapell og Travelin’ Flurys, for å nevne noen.

Fra scenen blir det også flere prisoverrekkelser.

Ved Nannestadhallen arrangeres samtidig Nannestad Cup i håndball. Søndag kveld blir det sommerkonsert i Nannestad kirke.

LES OGSÅ: Lanserer festival ved Eidsvollsbygningen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.