• DELER: Tommy Ørtoft Kristiansen deler Nannestad kommunes frivillighetspris med Thomas Kleven Eek.

Holter kulturhus ble stiftet i 2011. Eek har vært styreleder siden 2014, og Ørtoft Kristiansen er nestleder.

Holter kulturhus er en arena for folk i alle aldre. Det har vært arrangert både eldretrim og «tirsdagskaffe» for pensjonister. Det arrangeres også spillekvelder, og kulturkafé annenhver torsdag.

Huset fungerer i tillegg som øvingshotell og konsertarena for flere band. School of Rock åpnet ble startet i 2013, og har vært en møteplass og en læringsarena for mange ungdommer. Visjonen var å skape et trygt, rusfritt miljø primært for barn og unge i Nannestad. Musikken har stått i fokus, men tilbudet styres etter ungdommens ønsker og behov.

Prisutdelingen vil foregå på Holter kulturhus den 25. januar, med varaordfører Karl Henrik Laache som konferansier. Ordfører Hans Thue deler ut prisen. Det blir også underholdning fra brukere av Holter Kulturhus/School of Rock.

Nannestad kommunes frivillighetspris deles ut for tredje gang. I 2015 ble prisen delt ut til Steinar Laugen og i 2016 var det Tom Haugen som var mottaker.

LES OGSÅ: Myke coverlåter og hard rock

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.