Med nærmere 140 gjester på åpningskonserten med Buicken ble den nye kulturarenaen i Nannestad bibliotek offisielt åpnet.

Buicken består av forfatterne Lars Saabye Christensen og Tom Stalsberg og musikerne Amund Maarud og Stian Carstensen. Med ord og toner målbandt den profesjonelle kvartetten publikum i en og en halv time med opplesning, sang og musikk, hvor også humoren satt løst.

- Dette var helt fantastisk. Det er supert at biblioteket også kan benyttes til arrangementer som dette. Og åpningen med disse kara var veldig bra. Det får ikke vært bedre. Jeg kommer til å gå på flere arrangementer her, sier Ole Martin Andressen fra Maura.

Han og resten av publikum kvitterte etter konserten med stående applaus.

En svært fornøyd biblioteksjef, Kari Holst-Larsen, syntes det var veldig hyggelig at så mange møtte opp.

- Det inspirerer jo virkelig til å gjøre noe videre. Interessen fra publikum var overveldende. Helt fantastisk, sier Holst-Larsen.

Den nye kultursatsingen for bibliotekene i Norge er støttet av Nasjonalbiblioteket. Nannestad bibliotek mottok 50.000 kroner, som er brukt til blant annet nytt lys- og lydanlegg.

LES OGSÅ: Sveivet i gang ny møteplass med lirekasse og sang

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.