- Endelig er vi kommet fram til den dagen vi har venta så lenge på, sa senterleder Christin Brandt til forsamlingen under åpningen av årets Jessheimdager, før hun ga stafettpinnen videre til ordfører Tom Staahle og avtroppende kultursjef Marit Lødemel.

Lødemel, som bare trodde at hun var på plass for å åpne Jessheimdagene sammen med ordføreren, ble overrasket med årets Jessheimpris.

Det var en lettere rørt kultursjef som kunne motta prisen, en karikaturtegning av henne selv, tegnet av Egil Nyhus.

LES OGSÅ: Fyller byen med knallmusikk under Jessheimdagene

GODT OPPMØTE

Til tross for litt grått vær, var det et nokså godt oppmøte på Torget under åpningen.

Marianne Tande hadde tatt med seg døtrene Kaja og Pia Skagen til åpningen av Jessheimdagene.

- Vi er først og fremst her for å se Gjerikara, kunne Tande fortelle.

Familien er bosatt i området og har vært på Jessheimdagene flere ganger tidligere.

- Jeg synes det er flott at de har utvidet til 11 dager i år, fem dager er litt knapt, mener Tande.

Også døtrene har planer om å benytte seg av festivalen senere.

- Det blir nok en tur eller to hit, i tillegg skal jeg opptre selv med Romerike musikkteaterskole, forteller Kaja Skagen.

LES OGSÅ: Byfest i 11 dager: - Disse Jessheimdagene topper alt

GOD UNDERHOLDNING

Som seg hør og bør under en åpning, var det også underholdning fra scenen.

Først ut var Bedrock som spilte opp med et par akustiske låter. Deretter fulgte dragartist Geir Ove Bredesen på med en sang, før det til slutt var duket for kveldens store høydepunkt; konsert med Gjerikara.

Og da mannskoret fra Gjerdrum steg på scenen og dro til med Vazelinashow, ble det liv blant publikummerne.

Alt i alt, en åpning som er Jessheimdagene verdig.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.