• ANNONSE. 20.12.1967 i Eidsvold Blad.
  • ANNONSE. 20.12.1967 i Eidsvold Blad.
  • ANNONSE. 22.12.1942 i Eidsvold Blad.
  • ANNONSE. 21.12.1917 I Eidsvold Blad.
  • ANNONSE. 21.12.1917 i Eidsvold Blad.

FOR 25 ÅR SIDEN

Jegerkonflikt
Fire års konflikt i Eidsvold Vestre Jeger- og Fiskerforening kan ende i forlik i stedet for i nedleggelse og rettssak. De suspenderte åpner nå for en forsoning. (21.12.1992).

Nye leiligheter på Kløfta
Hvis alt går etter planen vil Kløfta få 24 nye leiligheter til neste år. Agathon Borgen AS har kjøpt sentrumstomtene rundt Asper Gjestgivergaard med tanke på boligutbygging. (24.12.1992).

FOR 50 ÅR SIDEN

Kjendiskonflikt
Pop-manager Barry Matheson har tatt ut stevning mot advokat Bjørn Unneberg fra Ullensaker. Det var uttalelsene Bjørn Unneberg kom med i herredsstyret som Matheson fant ærekrenkende. Unneberg mener at managervirksomhet er et unødvendig og fordyrende mellomledd. (20.12.1967).

Barneparkering i Sundet
Hittil har tiltaket til Eidsvoll Handelsstand Forening hatt meget stor tilslutning. (22.12.1967).

FOR 75 ÅR SIDEN

Verdenskonflikt
I det nordlige, sørlige og midtre Atlanterhav og i farvannet ved Kappstaden har tyske u-båter senket 18 handelsskip på tilsammen 98.000 brt. og en torpedojager som gjorde konvoitjeneste. (22.12.1942).

Frelsesarmeens innsamling
Julegryten ble iår dessverre ikke utsatt, men istedenfor ble der på «Fyrtårnet» holdt en fest til inntekt for trengende; den innbrakte et fint resultat kr. 551,46 brutto. (22.12.1942).

FOR 100 ÅR SIDEN

Midtøstenkonflikt
Jerusalems navn som et hellig sted gaar tilbake til urgamle tider. Igjen er for første gang siden korstogenes tid halvmaanen veget fra Jerusalem. Byen er faldt i engelske hænder. Seieren er ikke uten militær betydning. (21.12.1917).

Husholdningsskolen fortsetter
Eidsvoll folkehøiskoles husholdningsskole vil paa grund av den sterke søkning fortsætte driften uforandret efter høiskolens nedlæggelse. (21.12.1917).

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.