• ANNONSE: Eidsvold Blad 24.11.1967
  • ANNONSER: Eidsvold Blad 27.11.1942
  • ANNONSE: Eidsvold Blad 24.11.1942
  • ANNONSE: Eidsvold Blad 23.11.1917
  • ANNONSE: Eidsvold Blad 23.11.1917

FOR 25 ÅR SIDEN

Vanskelige år
Mathiesen Eidsvold Værk har hatt vanskelig år, og lyspunktene er ikke mange etter at både finske mark og svenske kroner har sunket betydelig i verdi. (26.11.1992).

Flyplasskontrakt
Jessheim-firmaet Arnt Borgen AS skal sørge for at informasjonskontoret på Gardermoen blir dobbelt så stort.  Dette byggearbeidet er det aller første i regi av Luftfartsverkets Hovedflyplass-prosjekt. (24.11.1992).

FOR 50 ÅR SIDEN

Nytt bilverksted
Det nye bilverkstedet i Sundet er på det nærmeste ferdig. Det blir det eneste tidsmessige og moderne i sitt slag i midtbygda. Innehavere er Odd Johnsrud og Gunnar Brenna. (22.11.1967).

Ordfører-valg
Thor Gystad fortsetter som Ullensakers ordfører i kommende to års periode. Under valget fikk Gystad (Ap) 20 stemmer. Bjarne Larsen (Ap) ble valgt til viseordfører. (27.11.1967).

for 75 år siden

Dieselmangel
Etter hva der meddeles, er det tale om, at busstrafikken i Eidsv. og omegn, skal opphøre fra 1. desember. Det er mangel på diesel-olje som gjør dette nødvendig. (24.11.1942).

Harde kamper
Sørvest for Stalingrad og i den store Don-buen er bolsjevikene under hensynsløs innsats av mennesker og materiell brudt inn i forsvarsfronten ved Don. (27.11.1942).

FOR 100 ÅR SIDEN

Eidsvold Bad
Eidsvold Bad er i disse dage ved direktør R. Søegaard solgt til Eidsvold kommune for en kjøpesum av 125.000 kr. uten løsøre, inventar og husdyr. Tidligere er frasolgt flere bygninger og parceller. (23.11.1917).

Borgerkrig
Fra krigen i Russland meldes følgende: Kerenskis arme ble om aftenen den 15. november slaat av bolsjevikerne og den svor derpaa lydighet mot bolsjevikraadet. (23.11.1917).

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.