– Dette ønsket må vi jo oppfylle, sier fan Sidsel Anda Hafell fra Ullensaker.

Hun har satt i gang en kronerulling for at GT-Saras ønske skal bli oppfylt.

– Tiden går fort, og det er veldig viktig for henne å komme i gang med innspilling av CD’n så raskt som mulig. Under en opptreden i Ullensaker nylig fikk hun en sjekk på 750 kroner gitt av undertegnede, Arvid Strand og Harald Espelund.

Det var en god start, men for at GT-Sara skal få gitt ut denne innspillingen som betyr så mye for henne, trenger vi et sted mellom 200.00 og 250.000 kroner. Blir det overskudd, vil det gå til et minnefond som opprettes for GT-Sara, sier Hafell.

LES OGSÅ: Fest med GT-Sara - i gulljakka fra 1974, rosa støvletter og med «feinschmecker» i brystet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.