Hver lørdag formiddag er det kulturkafé i Ullensaker kulturhus. Her serveres alt fra foredrag spesielt for seniorer, informasjon om aktuelle seniorsaker og underholdning med musikk, dans eller sang. Kulturkafeen holder det gående gjennom alle sommerukene med et variert program.

DETTE SKJER

8. juli blir det konsert ved Guren Hagen. Visedikteren og erke-rendølen synger egne viser.

13. juli arrangeres det tur til Slottet. Fortløpende påmelding.

15. juli skal det handle om politikk, 1950-tallet og andre eventyr. Rune Gerhardsen kommer da for å fortelle om sin far og landsfaderen Einar Gerhardsen.

22. juli tar Kulturkafeen med seg folket ut på tur i moll og dur, når Trond Trudvang synger sanger med reiser i seg.

29. juli er satt av til tabuer og tullball, for da blir det kåseri ved Øivind Roos som er teatersjef i Teater i Glåmdal.

5. august er det tid for kåseri ved lokalpatriot, kulturformidler og tidligere skolesjef i Ullensaker, Øyvind Straume. Han er blant annet spesialist på norsk lyrikk.

9. august er det tid for Peer Gynt-forestilling på Gålå. Fortløpende påmelding.

12. august kommer Christine og Rune for å synge kjente og kjære sanger.

19. august blir en glad dag, for da byr Hans og Svein på glade toner og muntre historier.

23. august: Dagstur til Flor & Fjære i Stavanger. Påmeldingsfrist 10. juli.

25. august starter Mat & Prat med flerkulturell vri.

26. august kommer gospelsanger Dan Kristoffersen for å underholde.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.