Sammen med Hanne Mari Karlsen og Sol Heilo holdt Unni Wilhelmsen en forrykende konsert i Kulturbanken i vinter.

GITARER OG LÅTER

9. august er Unni tilbake med sine gitarer og selvskrevne låter. Hun spiller på bitte små, norskdesignede gitarer med forsterker, på akustiske gitarer, på sølvskimrende elgitarer med vreng og ekko, eller på piano.

Hun spiller helst på de trange, små stedene – hvor hun kan se ansiktene til alle som kommer. Det er den næreste formen for akustiske konserter hun liker best.

BLUES OG PINK FLOYD

Dagen etter er det Ronny Aagren & His Blues Gumbo som inntar Kulturbanken Kreti & Pleti.

Ronny har turnert i inn- og utland i forskjellige band i snart 30 år. Med seg til Jessheim denne dagen har han Alexander Andrè Johnsen, Roar Paulsberg og Ole-Christian Rydland på trommer. De er inspirert av Delta bluesartistene, BB King, Howlin’ Wolf, Robert Johnson, The Fabulous Thunderbirds og Ry Cooder.

PINK FLOYD TRIBUTE

11. august er det tid for The Real Mojo – Pink Floyd Tribute. Sist de besøkte Kreti & Pleti framførte de hele albumet The Dark Side of the Moon med stor suksess. Denne gangen spiller de hele oppfølgeren – Wish You Were Here. Selvsagt inkludert låta Shine On You Crazy Diamond, som er en hyllest til opprinnelige gitarist Syd Barrett.

Konserten er to bolker med pause imellom. Etter pausen vil er det tid for utvalgte klassikere fra flere av Pink Floyds album, også de nyeste. The Real Mojo benytter seg av et flott lysshow, i tillegg til film og andre effekter under sin konsert.

SLAGERE

– Ååååååååh levva livet, synger Åge Aleksandersen på Jessheim Torg 18. august. Da er det naturlig å fortsette festen med et heidundrende nachspiel på Kreti & Pleti med Slagerkameratene rett etterpå.

Her serveres norske og utenlandske hits og slagere på rekke og rad ut i de sene nattetimer.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.