• VETERAN: Siden 1970-tallet har Marie bergman vært aktiv på musikkhimmelen. Foto: Promo
  • PAR: Steinar Albrigtsen og Monika Nordli serverer solid americana med nordnorsk vri. Foto: Promo
  • DE ELENDIGE: Victor Hugos klassiker spilles i Ullensaker kulturhus. Foto: Gisle Bjørneby

Du må ikke reise til Las Vegas eller London for å le deg skakk av standup eller buktaling. 1. mars står nemlig Jan-Robert Henriksen på scenen på Jessheim, noe lattermusklene kommer til å få merke. Videre står godbitene i kø i Ullensaker kulturhus og Herredshuset: Samme kveld spiller Steinar Albrigtsen og kona Monika Nordli blues, country og americana. Tilsett en porsjon nordnorsk humor og lun melankoli, så har du oppskriften på en trivelig aften.

I PANORAMA: Sturla med spilloppene

Dagen etter er det tid for veteranen Bettan som synger Evert Taube og andre menns viser, innimellom historier om eget forhold til sangenes opphavsmenn.

TEATER OG MER MUSIKK

3. mars er det klart for Marianne Mørks barne- og ungdomsteater og forestillingen Pinocchio. 4. mars viser Teater innlandet sin forestilling De elendige, basert på romanen av Victor Hugo.

6. mars er det tid for Odd Nordstoga og hans band – det betyr en fullkommen musikalsk kveld.

I over 40 år har Albert Hammond levert solide internasjonale hits. Med sanger som It Never Rains in Southern California og Free Electric Band, hadde han stor suksess på 1970-tallet. I tillegg skrev han sanger til store stjerner som Whitney Houston, Julio Iglesias, Willie Nelson, Leo Sayer, Starship og The Hollies. 7. mars blir det et gjenhør med mange av dem.

På Kvinnedagen 8. mars kommer Marie Bergman som siden 1970-tallet har hatt suksess i grenselandet mellom viser og rock.

KULTURBANKEN

3. mars står Kurium på scenen igjen etter snart 25 år- Da samles gamle venner til en kveld med masse god stemning og god musikk. Etter konserten blir det jam.

7. mars er det Ullensaker Korforening som innta Kreti & Pleti, og serverer gladlåter fra inn- og utland.

EIDSVOLL

3. mars er det klart for Barolo by Night.

– Vi har igjen gleden av å invitere til nattklubb i kjelleren på Lille Barolo, sier Olaf Dønnum og lover høy partyfaktor dans og stor stemning med DJ Disserud som lager show til stengetid.

Kulturlaboratoriet inviterer til Folkemøte om Sundets kulturelle fremtid, 1. mars i Kulturkafé Henrik.

3. mars er det standupaften i Søndre Samfund på Råholt. Ørjan Burøe presenterer med showet Fordommer, og 7. mars kommer Sturla Berg Johansen med sitt show til Panorama (se siste side).

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.