Ifølge Se og Hør har han kjøpt hus på Minnesund og akter å flytte inn sammen med samboeren sin Oda Rivrud.
Eiendommen skal være Røisistuen på Sollihøgda. Stue og stue, fru Blom. Røisistuen er en stor, hvitmalt villa på 350 kvadratmeter.
LES OGSÅ: Bluesfolk - gled dere

LANGT UT PÅ LANDET

Dermed flytter mannen som er vant til bølgeskvulp langt ut på landet.
Han skal ha betalt 5,8 millioner kroner for eiendommen, som er ni mål stor.
Eidsvoll begynner dermed å få et knippe kjente musikere i kommunen. Bluesmusikeren Vidar Busk bosatte seg for noen år tilbake til Råholt, mens alt-mulig-musikeren Stian Carstensen og Ole-Ivars William Kristoffersen alltid har vært eidsvollinger.
EUB var fredag i kontakt med Nilsen via managementet hans. På sms fikk vi beskjed om at han ikke hadde noen kommentarer til huskjøpet.
LES OGSÅ: Nok en Spellemann til William
LES OGSÅ: Kulturpersonligheter i fri utfoldelse

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.