Elevene har en tid skrevet manus, og er nå i gang med opptakene, som gjøres i kjelleren på kommunehuset.

Hele handlingen skal foregå der. De har foreløpig ikke noen tittel på filmens som skal vises på UKM 17. mars.

– Jeg synes det er skikkelig skummelt i kjelleren, og jeg er lettskremt. Jeg spiller da også en som er redd, så det passer jo fint. Det en stor og skummel kjeller i kommunehuset, sier Lena Von Krogh (13).

SPILLER SEG SELV

Alle elevene i gruppa, som i filmen har roller som seg selv, har bidratt til et manus til å bli skremt av.

– De spiller i alle fall nesten seg selv, sier Grete Økern, dramapedagog ved Nannestad kulturskole.

De har også prøvefilmet litt med mobiltelefon. De ordentlige opptakene skal gjøres av Nora Mathea Øien (13).

– Jeg synes det er interessant å lage film, og filmer ganske mye. Jeg har også lagd noen korte filmer før. Denne filmen til UKM kan ikke ha en lengde på mer enn ti minutter. Det blir spennende å se folks reaksjon, sier Øien.

Elevene har også vært i kontakt med medier- og kommunikasjon ved Nannestad videregående skole.

FÅR ASSISTANSE FRA VGS

– Der får vi låne det utstyret vi trenger, og de vil også bidra med hjelp og veiledning til redigeringen hvis vi ønsker det. Jeg tror mange vil bli overrasket nå de ser denne filmen, sier Økern.

Alle de 11 elevene i gruppa skal delta i redigeringen, som skal foregå ved hjelp av storskjerm.

– Vi kan også legge til effekter under denne prosessen, sier Økern.

LES OGSÅ: Martin Sierra har skapt danseboom i kulturskolen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.