Skogen Joy begynte i 2017 å arrangere Trestokkfestivalen i Solør Nå skal Lars Håkon Blostrupmoen fra Råholt, og Henning Myrer og Bjørnulf Lie fra Solør arrangere festival ved Eidsvollsbygningen.

– Det er jo et av de mest kjente stedene i Norge, som alle har et referansepunkt til, så vi vil lage en stor festival i Eidsvoll, sier Lars Håkon Blostrupmoen.

Stor nasjonal festival

Blostrupmoen påpeker at det ikke dreier seg om en liten lokal festival.

– Målet er at dette skal bli en nasjonal festival, konstaterer Blostrupmoen.

Skogen Joy mener de har funnet et perfekt tidspunkt for festival i Eidsvoll.

– Dette blir i St. Hans-helga, så det er en ypperlig dag å ha festivaler på, mener Henning Myrer.

The September When

Artistformidlerne og arrangørselskapet Skogen Joy er ikke bakoverlente når det kommer til å skape forventninger til hvilke artister som kommer på festivalen - uten å avsløre for mye.

– Hvis dere ser på årets lineup til Trestokkfestivalen og ser hva vi får til... så skal ikke lineupen på Eidsvoll bli noe dårligere, sier Bjørnulf Lie.

Han refererer til band som CC Cowboys, Dum Dum Boys og Sivert Høyem, for å nevne noen.

– Lineupen til Trestokkfestivalen er Norges råeste for et voksent publikum. Artistene som kommer til Eidsvoll blir meget bra, og vi har spennende ting på gang, sier Blostrupmoen

Foreløpig vil gutta i Skogen Joy bare gå ut med ett band som kommer på festivalen. The September When, med Morten Abel i spissen, skal nemlig gjøre comeback i Eidsvoll.

– Det er vi stolte av, sier Blostrupmoen.

Hva var det jeg sa

Arrangementet har fått arbeidsnavnet «Hva var det jeg sa»-festivalen. Skogen Joy sier at navnet skal ut på en slags offentlig høring etter hvert - det vil si at en demokratisk prosess til syvende og sist skal bestemme navnet. Men foreløpig er gutta glade i «Hva var det jeg sa».

– Det handler om å få mennesker til å tørre å gjøre noe, tro på seg selv og drømmene sine. Å tørre å gjøre noe i forkant, i stedet for å sitte i etterkant og si «hva var det jeg sa», forklarer Blostrupmoen.

ikke på bar bakke

At Skogen Joy har andre festivaler på samvittigheten, gjør det enklere å sette ting i sving.

– Vi arrangerer Trestokkfestivalen, og der har vi mye infrastruktur og samarbeidspartnere. Vi starter ikke på bar bakke, forklarer Henning Myrer.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.