– Det er alltid gøy å komme tilbake til Nannestadfestivalen. Jeg har jo så å si opptrådt her hvert år siden jeg gikk på barneskolen, sier Kjelsrud. 

Nannestadsokningen opptrådte med egne låter under festivalen til stor applaus fra publikum. 

Kjelsrud var storfornøyd med oppmøtet. 

LES OGSÅ: Silje satser alt på sangkarrieren

– Det er veldig artig å vise fram mitt eget materiale for det har jeg ikke gjort før. 

– Når det er fint vær slår det alltid bra til. Det er veldig gøy å se folk som jeg ikke har sett på lenge som dukker opp og familie som kommer langveis fra. 

Folkefest 

Det var ikke bare lokale artister som Kjelsrud festdeltakerne kunne oppleve under den tradisjonsrike Nannestadfestivalen som strekker seg over en helg. 

Flere hundre mennesker hadde flokket seg til hjertet av Nannestad for å ta del i bygdas årlige folkefest. Sola varmet godt på festivalarenaen. De besøkende kunne hoppe på en karusell, oppleve musikaler eller utdeling av stipender fra scenen, titte i de mange bodene med alskens saker, spise pølser eller vietnamesiske vårruller, og attpåtil få med seg den årlige håndballturneringen ved Nannestadhallen. 

LES OGSÅ: Klart for stor bygdefest for store og små i Nannestad

Blant karusellene var venninnene Hilde Hanssen (12) og Amalie Løwe (13) fra Nannestad. Jentene hadde rukket å kjøre både tekopper og radiobiler så langt. 

– Vi skulle bare være her med noen venner og ha det gøy, forteller Hilde. 

Selv skal Nannestad-jentene opptre i musikal under søndagens program. 

– Festival – det er moro. Gågata og tivoliet er kanskje best, sier Hilde. 

– Men det er litt dyrt da, skyter Amalie inn. 

Venter 10.000 besøkende 

– Dagen så langt har vært kjempefin. Det kunne ha vært mer folk for vi har økt området. Vi pleier å være cirka 10 000 i løpet av helgen. I år har vi plass til flere. Det er ikke noe mål, men vi har plass til det, forteller Lisbeth Mirani, leder for festivalstyret. 

Nannestadfestivalen har holdt det gående i 34 år. Mirani trekker fram hvordan festivalen er med på å samle innbyggerne i Nannestad. 

– Vi skal sammen vise fram alt vi har. Vi bor jo i en langstrakt kommune hvor vi ikke vet hva som skjer. 

– Jeg har en forventning om at alle skal kose seg i finværet. Og så har vi utvidet området voldsomt i forbindelse med stands. Forventningen er jo det at folk skal trives med det nye opplegget vårt. Hele tiden er det noe som skjer på scenen. Det er jo gratis inngang og så er det jo lukket arrangement på kveldstid. Vi har veldig mange lokale artister. Det trekker jo folk. I Nannestad trekker det mer enn halvkjendiser utenfra. De er ikke så populære, avslutter hun.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.