Ideen blir nå til virkelighet i Kafé Standpunkt der Piters og Eidsvoll 1814 går sammen om månedlige konserter. Med sitt store nettverk av musikere og artister har Vidar mange å ta av til Lørdagstoner på Verket.

Første musiker ut er Birgit Brinck, lørdag 22. april. Hun er en dreven visesanger som tolker mange store artister på sin vare og vakre måte. Låter av blant andre Bob Dylan, Bruce Springsteen, Neil Young og Cornelis Vreeswijk, samt egne låter.

Dette er et spille for hatten-konsept med gratis inngang, men der publikum oppfordres til å legge en hundrings i hatten.

Piters og Eidsvoll 1814 har også flere felles planer i ermet.

– Vi ønsker også å få folk til å bruke den fine parken vår mer enn på 17. mai. Lørdag slippes flere planer for nye arrangementer der tanken er å skape en hyggelig og samlende møteplass, og få barn og voksne til å oppsøke dette fine området med grønne plener og alt hva det fine området langs Andelva har å by på, påpeker Astrid Galstad og Vidar Pettersen.

– Vi gleder oss stort og er klare for storinnrykk av glade og hyggelige mennesker, sier de.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.