– Vi syntes at det trengtes en scene for lokale band, og at det også trengs et sted å møtes for dem som liker å høre på levende musikk. Vi hadde håpet at dette ville være et initiativ som det ville bli satt pris på, men vi hadde ikke drømt om at det skulle bli så populært, sier Svenn Grindvold.

Han er en av seks lokale musikere som har tatt initiativ til å starte opp med live-kvelder på lille Barolo i Eidsvoll.

Fulle Hus

Arrangøren har nå hatt seks kvelder med fulle hus. Sist helg med The Incredible Leftovers som rocka med klassikere fra Deep Purple og Whitesnake.

– Arrangementene har vist at bygdas befolkning har satt pris på at det finnes utesteder med livemusikk i bygda. Men det har også vært veldig populært blant bygdas musikere, sier Grindvold.

Han melder om stor pågang. 23 forskjellige lokale band er allerede booket og flere er på gang.

– Prosjektet har skapt engasjement, og har fått musikere til å starte opp igjen sine gamle band. Det er ekstra positivt hvis denne nye scenen de nå har fått til å vise seg fram på, kan inspirere musikere til å spille mer, sier Grindvold.

Ekstraforestilling

Første forestilling med Amund Maarud og Stabbe ble raskt utsolgt.

– Derfor satte vi opp ekstraforestilling dagen etter. Også her er det kun få billetter igjen, sier arrangøren.

Eidsvoll Live er et non-profit prosjekt. Prosjektet gjennomføres ved hjelp av dugnader, samarbeid og samhold. Alle billettinntekter går til artistene.

– Det er jo mange ting som skal ordnes for at dette skal fungere. Det er gjort betydelig innsats fra gutta i styret, og det gode samarbeidet med Lille Barolo har vært veldig viktig for oss, sier Grindvold.

Kun positive erfaringer

Daglig leder Ingrid Strid hos Lille Barolo, synes det har vært veldig fint å få være vertskap for disse arrangementene.

– Prosjektet passer vår profil veldig godt. Vi har kun positive erfaringer, og gleder seg til fortsettelsen, sier Strid.

Baren har bidratt med tilrettelegging og har kjøpt inn noe ekstra lyd og lysutstyr.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.