Frank Berg tok dette bildet en tidlig morgen i Nærøyfjorden i Aurland kommune i Sogn og Fjordane, med tett tåke, som løste seg opp litt utover dagen.

– Tåka ga et magisk lys. Opp langs sidene av padleren reiser fjellveggene seg nært 1000 meter på begge sider, sier han.

Hvis avistrykken står oss bi, kan vi skimte konturene av fjellet. Vi liker komposisjonen, vi liker fargene og vi liker det faktum at folk tar frem kameraet i slike situasjoner. Dette er blant de bildene som kommer til å bli snakket om og vist frem i lang tid, nettopp fordi det er så bra.

Skal vi trekke på noe, tror vi at bildet hadde blitt enda bedre om vi så ansiktet til padleren. Vi er generelt ikke glad i rygger kontra ansikter, men det kan godt være at vi tar feil her. Kanskje denne retningen er best, nå ser det litt ut som padleren er på vei inn i det helt ukjente. Og det er en spennende tanke.

At vedkommende sitter der urørlig tror vi er fordi den majestetiske naturen må nytes i fred og ro.

Se bildene av alle de innsendte bildene i toppen av saken

Frank Bergs bilde er også en kraftig påminnelse om at kameraet bør være med over alt. uansett vær, uansett føreforhold. Det er for sent å angre når man ser et knallmotiv foran seg, men vet at kameraet ligger i esken sin i en skuff fordi man skal fare pent med det.

Har du kamera, så bruk det!

EUBS fotokonkurrabnse - se bilder fra de tidligere rundene

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.