Blant publikum kjempes det en intens kamp om få de beste plassene langs løypa.
- De første publikummerne begynte å sikre seg plasser langs løypa i starten av januar. Nå er det mange som har gjort det samme. Det er viktig å ha en god plassering, sier sparkgeneral Dag Langaard.
EUB fikk sitte på med ham i bil fra rådhuset i Hurdal (målgang) og opp til Hermods Plass (starten). Langs store deler av løypetraseen er det satt opp merking. Forskjellige områder er inngjerdet av plastbånd. I tillegg er det satt ut hauger med ved. Folk er med andre ord godt forberedt til lørdagens store folkefest.
- Det knytter seg naturligvis stor spenning til konkurranseklassene, men jeg tror folk først og fremst kommer hit for å treffe folk, lage god stemning, heie fram deltakerne og lage en fin ramme rundt hele arrangementet, sier Langaard. Han opplyser at spark-VM utfor er et alkoholfritt arrangement.
- Dette er noe vi håndhever. Det er viktig å huske på at dette også er et familiearrangement.
4.000 tilskuere har møtt opp de siste årene. Det er ventet samme antall i år.
LES OGSÅ: Her sprer kreative bønder snø i løypa
LES OGSÅ: Kreative elever sørget for dekor til spark-VM

Her går sparktraseen


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.