• KAMERA GÅR: Å delta i Melodi Grand Prix innebærer mye mer enn å opptre på scenen. Deriblant innspillinger, intervjuer og kostymeprøver.

– Vi er i rute, og brikkene begynner å falle på plass. Men det er fullt kjør og intense dager – akkurat slik jeg liker det sier Alexandra Rotan fra Eidsvoll.

Lørdag 10. mars står hun på scenen under Melodi Grand Prix i Oslo Spektrum sammen med Stella Mwangi med bidraget «You Got Me».

Hjelper hverandre

Alexandra fra Råholt har deltatt i både Melodi Grand Prix Junior og Idol på TV2, og i fjor turnerte hun i hele Europa sammen med Alan Walker. Med seg har hun Stella Mwangi som vant den norske MGP-finalen i 2011, og representerte Norge da den internasjonale konkurransen ble arrangert i Düsseldorf i Tyskland.

– Vi har blitt veldig gode venninner og samarbeider veldig bra. Det er veldig hyggelig å være to, som kan støtte og hjelpe hverandre underveis. Vi gjør hverandre gode, og kan dele tidligere erfaringer, sier Rotan.

Travle tider

Ved siden av MGP-forberedelsene er hun også i full gang med sykepleierstudiene hvor hun parallelt er i praksis.

– Jeg var forberedt på at det var mye å gjøre. Samtidig prøver jeg å nyte hvert eneste øyeblikk, også nå på forhånd. Dette skjer trolig bare en gang i livet, og selve opptredenen på scenen er jo unnagjort på under tre minutter.

Og det er mye mer en å bare øve inn sangen som skal på plass. Det er kostymeprøver, koreografi, innspilling av videoer, intervjuer og trening – for å nevne noe.

– Jeg passer på å få tid til å spise og sove, da, sier 21-åringen.

– Gleder meg bare

– Begynner du å bli nervøs mot finalen?

– Egentlig ikke. Ikke mer enn den spenningen som gjør meg skjerpet og enda bedre. Jeg har jo allerede en del erfaring fra TV-opptak og store scener, så det hjelper. Litt nerver er bare sunt, sier hun.

De neste to ukene kommer de siste detaljene på plass, og siste finpuss skal gjøres.

– Dette kommer rett og slett til å bli fantastisk bra.

LES OGSÅ: Dette mener anmelderne om MGP-låta til Stella og Alexandra

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.