- Det har gått kjempebra. Det er masse folk her og RIB-båten har fulle kjøringer hele tida, sier Tommy Karlsen.

Han kan også fortelle at fredagens bryggedans ble en stor suksess, og at det møtte opp over 500, noe som ifølge ham selv ikke er dårlig en fredag kveld.

FULLT AV LIV

- Det skal være litt bråk og liv for da er det fest, slår Karlsen fast.

- Så langt har jeg bare fått positive tilbakemeldinger fra folk, og det virker som om det setter pris på at det skjer noe i Sundet. Folk møter opp, og de som sier at Sundet er dødt tar helt feil, forklarer han.

LES OGSÅ: - Sundet har best togtilbud i Norge

PRØVDE VANNJET

En av lørdagens mest populære aktiviteter var vannjetkjøring. Da fikk alle som hadde lyst muligheten til å kjøre en tur sammen med ledsager.

- Denne gangen fikk jeg kjøre sjøl, sier Odin Andreas Engen (12).

Da EUB snakket med ham hadde han akkurat gått i land fra dagens andre tur.

- Det er veldig gøy, og det går fort med 160 hester, sier han.

MORSOMT

Odin Andreas var ikke den eneste som testa vannjetene på Vorma.

- Det var gøy, og jeg fikk kjøre alene, sier Marina Grytdal Kvislavangen (10).

Hun hadde i likhet med mange andre aldri prøvd en vannjet før besøket under Vannvittige dager.

TRYLLERIER

En annen populær aktivitet var trylleshow med tryllekunstneren Virrvarr.

- Dette gikk vanvittig bra, slår tryllekunstneren fast etter showslutt.

- Regnet kan man ikke gjøre noe med, så da fikk jeg unga som sto fremst opp på scenen. Det var et veldig bra publikum og jeg hørte at de lo. Det er moro å få med unga, men jeg skal underholde både barn og voksne med mine show, sier Virrvarr.

TRYLLEASSISTENT

Virrvarr gjennomførte imidlertid ikke hele showet alene, og fikk blant annet hjelp av Oliver Sørensen (7).

- Det var fint å være assistent, sier Oliver, som kan avsløre at armen hans aldri var i fare, og at det hele bare var tulletrylling.

FLOTT TILBUD

Oliver hadde blant annet med seg morfar, Vidar Fjeld.

- Jeg så at barna ble veldig engasjert under trylleshowet. Vi er her med tre barnebarn og det skjer mye for barna disse dagene. Dette er ikke den første gangen vi besøker Vanvittige dager, og jeg synes det har vært en positiv utvikling, sier Fjeld.

Selv om været utover dagen ikke viste seg fra sin beste side, lot ikke folk dette sette en stopper for den gode stemninga. Gatene var ikke alltid like folksomme, men aktivitetene lot seg ikke stoppe av regnet.

LES OGSÅ: Satser på lunsjbar og italiensk restaurant - slik blir Villa De Eidsvoll

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.