Barstad vil blant annet vise en liten kavalkade fra TV 2 hjelper deg og Matkontrollen.

– Vi får høre om hvordan det hele startet, hvordan de jobber med programmene, hva de legger vekt på og hvordan de prøver å hjelpe folk med forbrukerproblemene. Vi vil både få se og høre fra begge programmene, sier Anne-Lise Lund, leder i arrangør Ullensaker Bygdekvinnelag.

Solveig Barstad er fra Sogn og Fjordane, nå bosatt i Bærum, gift og har to barn.

Hun har nå vært i TV 2 siden 1995 og jobbet den første tiden i God morgen Norge. Tidligere hun hatt ulike jobber i NRK, både som programvert og journalist i NRK Sogn og Fjordane.

– Alle interesserte er velkommen til Lykkebo denne kvelden. Vi håper å se mange og garanterer en hyggelig og spennende kveld, sier Lund.

LES OGSÅ: Lokalmat skal bli Alex sitt levebrød

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.