– Repertoaret vårt er helst for aldersgruppa 60+. Vi synger både Elvis, Louis Armstrong og eldre norske slagere som Pengegaloppen av Vidar Sandbeck og De nær ting (Foss og Bøe), forteller Gunvor Granerud Opheim.

Eidsvoll seniorkor startet så seint som 9. februar i år, men allerede nå møter opp mot 30 sangere til øvelse i Panorama én gang i uka.

Koret er primært for sangere over 55 år, med ekteparet Gunvor Granerud Opheim og Tom Opheim Granerud som initiativtakere og dirigenter.

Koret har fått oppbacking av den kommunale kulturskolen og støtte fra Den kulturelle spaserstokken.

– Dette er et folkehelsetiltak og sosial samlingspunkt, sier Gunvor Granerud Opheim.

– Selv om vi synes oppslutningen er bra, tar vi gjerne imot flere sangere, og vi ønsker spesielt flere menn, sier hun.

Foreløpig står det bare korøvelser på programmet.

– Vi har ikke planlagt noe mer i starten, men kanskje kan det bli noen opptredener seinere, sier dirigenten.

LES OGSÅ: Kjent forfatter samlet fullt hus

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.