Ullensaker skateboardklubb fikk et stort løft da den nye skateparken ute i Ullensaker idrettspark åpnet i fjor. Før jul tok klubben grep for å holde aktivitetsnivået oppe også i vinterhalvåret. En liten garasje på en gård i Elstadvegen, Mogreina, er pusset opp til en skatepark. Som en del av vinterferietilbudet i Ullensaker er parken denne uka åpen for alle, også dem som ikke er medlemmer av skateklubben.

- SKATING ER LIVET

Da EUB stakk innom for å sjekke ut stemningen, sørget ti barn og unge for at hver kvadratmeter var i bruk.
- Det er skikkelig moro å være her, sier Robin Tønsager.
Mange av guttene er ofte å finne i betongparken ute på Gystadmarka. De er glade for å kunne holde ferdighetene ved like når utendørsparken er dekket av snø og is.
- Skating er livet, så man må skate når man har muligheten til å gjøre det. Skate, skate, skate er det som gjelder, sier Marius Løvlie.
Som EUB har omtalt tidligere har klubben et mål om å realisere et permanent innendørstilbud i større skala, og ser på de drøyt 100 kvadratmeterne på Elstad som en midlertidig løsning. For ungene betyr det uansett mye å ha et innetilbud.
- Det er jo litt lite her, men fortsatt veldig gøy, sier Heine Larsen Lystad.
Gutta har terpet flere nye triks, og synes gleden med å lære noe nytt er det morsomste med å stå på rullebrett.
- Det er så moro å hoppe og sprelle på skateboardet, sier Robin Tønsager.

LAVTERSKELTILBUD

Voksne fra skateklubben er på plass to timer hver dag i forbindelse med vinterferietilbudet som varer til og med fredag.
- På den første dagen har vi hatt fem-seks nye innom som har fått prøve seg, og har lyst til å være med i klubben. Dette skal være et lavterskeltilbud, sier Jørn Wiggo Nyberg fra Ullensaker skateboardklubb.
LES OGSÅ: Romerike Skatehall - i Jessheim By
Se Ullensaker skateboardklubb sin film fra vinterferien på Elstad gård, laget av Edward Knai Nilsen:
 

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.