2017 ble et bra år for Kurt Nilsen, melder Dagens Næringsliv.

Selskapet Lord Records, som eies av den Minnesund-bosatte artisten, omsatte i 2017 for 12,8 millioner kroner. Av dette satt Nilsen igjen med hele 10,6 millioner kroner i driftsresultat, skriver avisen.

Nilsen innvilget seg selv et utbytte etter fjoråret på cirka 2,2 millioner kroner.

Næringslivsavisen skriver videre at dette gir en driftsmargin på svimlende 82,4 prosent.

Men det er ikke bare i 2017 det har gått bra økonomisk for den utflytta bergenseren. Siden 2015 har Nilsen-selskapet Lord Records et samlet driftsresultat på 21,9 millioner kroner.

Det var tilbake i 2016 Kurt Nilsen flyttet til Minnesund. I fjor sommer bidro hansammen med Åge Aleksandersen til at det ble folkefest i Eidsvoll sentrum under den etter hvert tradisjonelle Eidsvollnatt, arrangert av Eidsvold Turn.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.