Stedet er Kaffehjørnet i Sundet. Erik Scott Johannessen er klar med en miniutstilling. Scott Johannessen er utdannet grafisk formgiver fra Westerdals reklameskole (Westerdals høyskole), og har jobbet som formgiver i Oslo i 43 år. Han driver også designfirmaet Eidsvoll2014. Malingen har alltid vært en hobby, og Scott Johannessen har deltatt på utstillinger i Norge og Frankrike. Han har blant annet hatt separatutstilling i Lyon i Frankrike. Teknikken i maleriene er akryl på lerret.

– Fordelen med akryl er at den er luktfri og hurtigtørkende, og gir mulighet for å legge flere lag maling på kort tid. Dette er en form for arbeid som passer når en er utålmodig etter å se resultatet, sier Scott Johannessen.

Kaffehjørnet har siden de åpnet i 2016 vist fram arbeider fra forskjellige kunstnere/fotografer i sine sentrumslokaler. Nå er det altså Erik Scott Johannessen som bidrar.

LES OGSÅ: Kaffebar åpner dørene på ny under nytt navn

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.