Videre heter det: Tross advarende pekefingre og velmente råd har hun satset alt på ett kort for å realisere sine drømmer.

TO ÅRS STUDIER

Første mål nå er å absorbere nye teatralske kunnskaper og ferdigheter via to års studier ved Teaterakademiet.

– Foreløpig er jeg altetende, med interesse for alt, fra seriøst teater til det løsslupne. Men det kan ikke underslås at musicalen ligger mitt hjerte nær!

LEVE AV DETTE

– Målet er å kunne leve av dette som yrke, til forhåpentlig glede for meg selv og publikum. Jeg har en drøm. Dersom du aldri har en drøm, kan den heller aldri gå i oppfyllelse, sier Katrine Moholt fra Maura.

GJENNOMBRUDD FOR OWE

I samme avis, fra lørdag 28. august 1993, kan man lese om skuespilleren Ove Christian Owe:

Skuespilleren Ove Christian Owe (28) fra Eidsvoll er aktuell som aldri før. Den norske filmen «Second-løitnanten» der han har en av de større birollene, har nettopp hatt premiere på filmfestivalen i Haugesund. Torsdag 2. september er det premiere på «Framtida er avlyst» på Det norske teater. Der spiller han hovedrollen. Owes premieremåned avsluttes 24. september når den polsk-norske filmen «Kolloss» vises i Oslo for første gang.

– Det har vært, og er, kjempestridt, men samtidig veldig morsomt. Det er slik det skal være. Jeg trives, og kan ikke gjøre noe annet, sier Ove Christian Owe.

I den polsk-norske samproduksjonen «Kolloss» spiller Ove Christian Owe hovedrollen. Owe overvar premieren i Haugesund sammen med blant andre kronprins Haakon Magnus, skriver lokalavisen for 25 år siden.

SKUeSPILLER-KARRIERER

Ove Christian Owe har siden spilt i TV-seriene Offshore, Hotel Cæsar og Kodenavn Hunter (2007/2008) blant annet, og var programleder for Muldvarpen på TVNorge fra 2001 til 2002.

Katrine Moholt startet som programleder på TV Romerike fra 1997, deretter TV2 fra 2001. Hun ble virkelig kjent gjennom Jakten på kjærligheten, har vunnet Skal vi danse og er nå programleder for Allsang på grensen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.