- Dette er jo stort - veldig stas og helt uvirkelig. Grammy er musikkens Oscar, sier Morten. Sammen med dirigenten Elisabeth Holthe og noen andre kormedlemmer reiser han over til Los Angles og prisutdeling 12. februar.

LES OGSÅ: Kjente juletoner i ny drakt

FEM AV 500

Uranienborg Vokalensemble synger klassisk kirkemusikk og er nominert i klassen «Best Choral Performance».

- I denne klassen ble 500 plater vurdert. Fem ble nominert, og en av dem er vår «Himmelrand». Det er vår plate nummer tre, forteller Morten, som selv synger 1. bass på «Himmelrand».

Koret ble startet i 2002, og Morten har vært med nesten fra begynnelsen av.

- Platen har hatt Morten Lindberg som produsent, og han er nominert til fem priser i år. Han driver plateselskapet 2L, forteller sangeren fra Feiring.

På hjemmebane dirigerer Morten Fallet Haugli vokalkoret «Bris» i Feiring.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.