Blant annet var kulturskolen i Nannestad representert med en kunstutstilling av Kristoffer Fjeldstads elever. Flere av kunstnerne var til stede og var svært fornøyd med å ha en alternativ arena for å vise fram sine arbeider, og det kom mange gjester.

– Dette huset som rommer så mye alternativ kultur fikk virkelig vist sin bredde og sitt fulle potensial denne kvelden. Her var det rockeband, strikking og kunst i skjønn harmoni. Jeg synes det er hyggelig at så mange velger å ta turen innom oss, for å se hva vi har fått til, med mangfoldige dugnadstimer. Det er utrolig hva man kan klare med litt godvilje og frivillighet. Jeg håper at det er tydelig overfor politikerne i Nannestad at det er et stort behov for tilbudet vi har her i Holter Kulturhus, når saken rundt salg av bygget skal opp i kommunestyret, sier Thomas Kleven Eek, styreleder for Holter kulturhus.

I andre etasje hadde kulturhuset satt sammen en kafé for kvelden, blant gjestene var damene fra Frøken Dahls strikkekafé, og de hadde det så hyggelig at det ble avgjort at dette måtte bli en fast begivenhet. Fra og med nyttår vil de ha fast møteplass her torsdager i partallsuker. Da vil det også være muligheter for andre å komme innom kulturhuset for en kaffekopp i hyggelig selskap.

– Damene i Likt og ulikt, Sissel Riksen og Linda Aasan, hadde salg av masse flotte varer som de selv har produsert i sine lokaler her på kulturhuset, og de var svært fornøyd med kvelden. Salget gikk meget godt og damene fikk en pangstart for videre julemarkeder i tiden som kommer, forteller Kleven Eek.

Arrangementskomiteen i Holter Kulturhus forteller at de har mange spennende planer for 2018, blant annet aktiviteter for ungdom i skolens ferier, baklukemarked, Kulturcafe, låtskriververksted, ulike temakvelder og mange gode konserter.

– Holter Kulturhus rommer mye ulik musikk, og det er helt unikt på Romerike at det finnes et hus med så mange øvingslokaler med egen konsertscene, og til og med eget innspillingsstudio, sier Kleven Eek.

LES OGSÅ: Myke coverlåter og hard rock i kulturhuset

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.