I 2015 viste han Fast & Furious 7. I fjor ble det Burning, og på søndag er det klart for oppfølgeren, Burning 2. Kinosjef Haakon Drage gleder seg til å invitere kinopublikummet til Jessheim torg søndag kveld.

– Dette begynner å ligne en tradisjon?

– Jeg synes det er en tradisjon allerede i og med at dette blir den tredje forestillingen vår. Og mer skal det bli i årene framover. Det er noe eget å se film ute, og vi vil gjerne fortsette med konseptet. Alt skjer på storscenen der det blir spent opp et ti meter bredt kinolerret. Jeg er ikke helt sikker på hvor mange vi kan få inn på torget, men det er god plass til alle som vil se film, lover han.

SAMARBEID

Forestillingen er et samarbeid mellom Ullensaker kino og Jessheim Storsenter. Filmen er gratis og åpen for alle, også barn under aldersgrensen på seks år så lenge de er i følge med voksne.

– En familieforestilling, med andre ord?

– Ja, denne filmen passer for de aller fleste. Skulle vi vist film med 18-års grense måtte vi hatt inn kontrollører. Da blir det noe helt annet og mye å passe på, påpeker Drage.

– I fjor var dere litt uheldig med været a det kom regn under framvisningen. Hvordan blir været søndag?

– Jeg følger med alle værkanalene hele tiden, og de melder at søndag kveld ser bra ut. Det er selvsagt viktig med godt vær når man skal sitte ute og kose seg med film. Jeg har trua på at dette blir veldig bra.

Ifølge Drage er årets forestilling i tråd med konseptet fra de to første årene. Mye action og svidd gummi, med andre ord. og igjen får vi møte Roy Gundersen, denne gangen når han slipper ut av fengsel etter to år, for å ha deltatt i et ulovlig gatebilløp. Han er fast bestemt på å få livet sitt tilbake på skinner, for han har nådd bunnen, slått konkurs, og jobber på en bensinstasjon. det kan bare gå en vei for ham – oppover.

– Denne filmen treffer et bredt publikum, sier han.

KVELDSFORESTILLING

– Solen da, det bør jo være mørkt for å se filmen best mulig?

– På Jessheim går solen ned klokken 24.14 på søndag. Vi starter filmen noen minutter etter, så det skal gå bra. Og i timen før filmen blir det oppvarming med en DJ fra ungdomsklubben Calypso. Dette blir en veldig koselig kveld, påpeker kinosjefen.

Selv om det er meldt godt vær, kan det være lurt å kle seg godt eller ta med et teppe for å holde varmen i sommernatta.

Utsolgt ved forhåndssalget: 110 biler fylte plassen foran kinolerretet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.