Årets skolemiljøpris ble utdelt for 9. gang ved en seremoni fredag før påske med alle elever og lærere til stede.

Nominert tre år på rad

Vinneren i år var Natali Avisha Muthumani, 15 år og elev i 9. klasse.

Hun var en av til sammen 22 nominerte kandidater til prisen, og i juryens begrunnelse heter det: «Vinneren av årets skolemiljøpris omtales som et medmenneske i ordets videste forstand, både for sine medelever og for de voksne på skolen. Vedkommende viser stor omsorg i å ta vare på de rundt seg og engasjement for å inkludere alle».

Dette er for øvrig tredje året Natali er nominert, slik at hun har utmerket seg positivt over lang tid.

Omsorg for medelever

Skolemiljøprisen er en pris som deles ut til den eller de som gjennom sin væremåte, omsorg og omtanke for medelever er med på å bedre skolemiljøet på ungdomsskolen. Prisen er på kr. 10.000,- pluss diplom, og det er Eidsvoll syd Rotary som gir og deler ut prisen.

Utdelingen av prisen ble foretatt av Bård Arild Bråten, presidenten i Eidsvoll syd Rotary:

– Alle elever på skolen er vinnere. Ikke bare de nominerte eller vinneren. Det at skolemiljø bedres tjener alle på.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.