Snart kan du putte en «J» opp i lufta og skrike «Jessheim», sammen med Diaz på hjemstedet hans. Andres Diaz holder konsert på Kjellern'n bar og nattklubb den 10. desember. Rapperen fra Jessheim har ikke holdt en offisiell opptreden siden byfesten i 2012, men skal nå gjøre en «one night only-konsert» på hjemstedet.

FULL KONSERT

- På byfesten gjorde jeg derimot kun noen få låter, dette blir en full konsert. Det begynner å bli mange år siden jeg har gjort det. Jeg gjorde Rockefeller sammen med Tee Productions tidligere i år og har gjestet litt her og der, men tipper det er 6-7 år siden jeg har gjort en full «gig», sier Diaz til EUB.

KUNNE IKKE SI NEI TIL JESSHEIM

Det måtte altså en Jessheim-scene til for at comebacket, om kun for en eneste kveld, skulle bli et faktum.
- De spurte meg, jeg hadde lyst, så enkelt var det vel egentlig. Jeg gjør veldig sjeldent noe etter at jeg la opp. Selvfølgelig betyr det noe at forespørselen kommer fra Jessheim, da er det alltid ekstra vanskelig å si nei, sier Jessheim-patrioten.
Som aktiv artist samarbeidet Diaz med en rekke andre hip hop-profiler i både inn- og utland. Han hadde også hitlåter helt til sitt eget navn, for eksempel «Jessheim» som satte hjemstedet på kartet. Rapperen er spent på hvordan hip hop-klassikerne blir mottatt den dag i dag.
- Jeg håper bare det blir en artig kveld. Det blir gøy å sjekke om låtene har tålt tidens tann, sier rapperen som i dag jobber med ungdomsarbeid i Røde Kors.

LOKAL SUPPORT

Diaz har med seg DJ Herkules fra National Rap Show på P3. Sneip, en annen Jessheim-rapper, skal stå for oppvarmingen sammen med Drittung3n og Kazor.
- I tillegg ser jeg fram til å dele scenen me den yngre garde. Drittung3n, Sneip og Kazor varmer opp, så det blir kult å sjekke ut dem live også, sier Diaz.
Etter å ha vokst opp på Jessheim er Diaz i dag bosatt i Oslo. Han håper å se mange kjente fjes under konserten.
- Jeg håper det kommer litt kjentfolk fra Jessheim da. Det hadde vært stas. Det er alltid litt spesielt å opptre på hjemmebane, sier han.

KUN DENNE ENE KONSERTEN

Diaz har mange hatter, men som rapper har han ingen andre planer enn dette ene showet på Kjeller'n.
- Jeg har ikke planer om noen flere konserter. Dette blir en sånn «one night only-greie» som man så pretensiøst kaller det, sier han og ler.
Kanskje vil dette være aller siste sjanse til å se en Diaz-konsert, noen gang.
- Hvem vet, det er mye mulig at dette blir den siste fulle konserten jeg gjør, punktum.
LES OGSÅ: 110 biler fylte plassen foran kinolerretet
LES OGSÅ: Skaper 90-tallsfest på hjemmebane

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.