Leiren var samarbeid mellom alle medlemslandene i paraplyorganisasjonen Nordens Husflidsforbund med Norges Husflidslag som arrangør.

– Det ble absolutt vellykket, sier Jorid Martinsen, kommunikasjonsrådgiver i Norges Husflidslag.

Hun forteller at i alt 40 ivrige deltakere fra Finland, Estland, Sverige, Island, Danmark, og selvfølgelig vertslandet Norge, var med på leiren. Alle var invitert inn via Norges Husflidslags nordiske søsterorganisasjoner.

– Deltakerne var i alderen 16–22 år, og de aller fleste lærerne og instruktørene var også under 30 år. De tre første dagene av leiren var det både fordypningskurs og korte kurs, med blant annet tredreiing, søm av votter i saueskinn, brikkevev, broderi med politisk brodd, strikking av lopikofte, spikking i ferskt virke, ledlamper i metallnett og kniplinger, sier Martinsen.

LES OGSÅ: Kreativt par lager Norges fineste fuglekasser – planlegger Det hvite hus med gjøk i vinduet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.