– The Browns Family består av mor Shelly og hennes tre barn, Adam, Andrew og Michaela. Siden de begynte å opptre lokalt i staten Iowa for 15 år har de etter hvert fått et større og større publikum over hele USA, skriver Knut Holm i Pinsekirken Håpet, som arrangerer konserten.

De har blitt godt kjent i Gaither miljøet i USA hvor de har deltatt med flere konserter på cruisebåter, sunget på Dolly Parton «Dollywood» og på konserter med Bill Gaithers artister. De har stort fokus på å spre Det Glade Budskap gjennom sine sanger.

– Musikken er i stor grad irsk/keltisk iblandet en god dose country/southern gospel. De deltok på årets Skjærgårdssang i Langesund foran 3000 tilhørere, og tilbakemeldingene derfra er svært positive, skriver arrangøren.

Søndag kommer de til Håpet på Eidsvoll Verk hvor de avslutter sin norgesturné.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.