Med bakgrunn i satsingsområdene i Kulturplan for Akershus 2016–2023 er det besluttet at midlene for perioden skal gis til prosjekter/tiltak rettet mot målgruppen mellom 16 og 30 år. Denne gruppen er ikke en homogen gruppe, og søker må definere hvem i denne gruppen de ønsker å jobbe med.

Akershus fylkeskommune støtter tiltak for publikumsutvikling.

LES OGSÅ: Leter etter priskandidat

Publikumstiltak er et viktig verktøy for å øke deltakelse og stimulere til et demokratisk og inkluderende kulturliv.

– Vi er glade for å ha en ny tilskuddsordning som går i kjernen på satsingsområdene i kulturplanen. Dette er et ledd i at vi ønsker å jobbe mer kunnskapsbasert, sier Tone Østerdal.

Ordningen er utviklet sammen med aktørene i fylket – og institusjoner og organisasjoner med kunst- og kulturformål/aktivitet kan søke om midler. Søkere må ha tilhørighet i Akershus.

Frist for å søke er 1. november 2017.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.