– De ga oss en forrykende konsert og en stor musikkopplevelse, sier Ingrid Bakke i Lions Club Kløfta.

Wollert Krohn-Hansen trakterte tangentene. Han er foruten å være kirkens kantor også en populær jazzpianist, og han har ofte spilt sammen med Magnolia Jazzband.

– Som vokalist fikk vi oppleve en sprudlende Majken Christiansen.De siste 15 årene har Majken vært en av Skandinavias mest populære swingjazzsangerinner, sier Bakke.

Hun forteller om et variert og flott program, alt fra den genuine New Orleans-jazzen til salmer.

– Publikum koste seg. Vi takker band med solister som ga oss denne opplevelsen, og selvfølgelig en stor takk til et entusiastisk publikum som var kommet for å høre på. Inntektene går i sin helhet til vårt humanitære arbeid både lokalt, nasjonalt og internasjonalt, sier Bakke.

LES OGSÅ: Juletrær ga 44.000 kroner i Lions-kassa

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.