• ANNONSE 3. november 1942
  • ANNONSE. 30. oktober.1917

FOR 25 ÅR SIDEN

Må flytte for fly

Romerike Trelast AS og Ola Rustad AS med sine 70 ansatte må vekk fra Gardermoen i løpet av 1994. Allerede nå jobbes det med alternative arealer. (07.11.1992).

Buss til døra

I løpet av våren neste år kan eldre i Ullensaker få buss nærmest til døra. I hvert fall hvis Ullensaker eldreråd, Romerikesbussene og Stor-Oslo Lokaltrafikk får det som de vil. (03.11.2017).

for 50 år siden

Skole-innvielse

Ungdomsskolen for søndre Eidsvoll på Råholt skal offisielt innvies førstkommende fredag. (30.10.1967).

Ullensaker størst

Eidsvollingene må se i øynene at Ullensaker er og blir den største kommunen på Øvre Romerike. Pr. i dag har Ullensaker 13.318 innbyggere mot Eidsvoll 13.078. Differansen er ikke stor, men mens Ullensaker øker sitt tall, står Eidsvoll nærmest på stedet hvil. (30.10.1967).

for 75 år siden

Papirrasjonering

P.g.av plassmangel må omtrent alt oppsatt stoff - også premielisten fra saueutstillingen utstå til neste nr. (03.11.1942).

Krigen

I Vest-Kaukasus holdt våre tropper sine stillinger og vant nytt terreng under motstøt, heter det i dagens tyske kommunike. Under fortsettelsen av angrepet øst for Alagir støtte tyske tropper gjennom sterkt utbygde og minerte fiendtlige stillinger. (06.11.1942).

for 100 år siden

Margarinmangel

Margarinmangelen blir mer og mer følelig for hver dag som gaar. Importen fra Amerika av raastoffer er jo nu helt stoppet. Og naar tilførselen atter kommer igang er umilig at si. (30.10.1917)

Amtsting

Det ekstraordinære amtsting for Akershus traadte sammen igaar under ledelser av amtsmand Furu. Til behandling forelaa Raanaasfossens utbygning. (06.11.1917).

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.