– Vi snakker her om egenkomponert og gjennomarbeidet låtmateriale som vil musikkunderholde Jessheim-publikummet. Det er gratis konsert og godt vær er bestilt, sier Kjetil Nilsen, spillende manager i OIX.

Bandet vært nylig vært i legendariske Athletic Sound studios i Halden og spilt inn flere låter.

– Låtene slippes på strømmetjenester, CD og vinyl. Athletic Sound har flere av årets Jessheimdager-artister på sin liste; CC Cowboys og El Cuero. Etter flere konserter i fjor, med Rondaståk og Sirkus OIX som høydepunkter, har bandet i år satset på spissing av lyd og kvalitet på produktet OIX. Det er innredet et eget øvingsstudio for bandet med nytt lydanlegg i tillegg til studiojobb i Halden, forteller Nilsen.

Bandet debuterte i 2016, og har siden spilt konserter flere steder på Romerike, blant annet i Lille Barolo i Eidsvoll og på Kreti og Pleti på Jessheim. Bandet har også gitt ut sin egen EP. OIX har selvskreven musikk og synger i hovedsak på norsk.

LES OGSÅ: Arif & Unge Ferrari til Jessheimdagene

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.