- I dagens samfunn hvor vi møter høyt tempo, forventninger og prestasjonsjag, føler vi at det er behov for et rom hvor vi bare kan lande i det som er, og få en dypere kontakt med oss selv, sier Inger Ane Sletten og Lisbeth Bøen.

HJERTEKVELD

27. november inviterer de til Hjertekveld på Røde kors-huset på Solvang. Denne typen tilstelninger er det mange av i Oslo, og nå som Jessheim har bystatus og stadig vokser, tror de at dette også er aktuelt her.

- Metodene vi bruker på hjertekvelden er pust, yoga, energiøvelser, sang, musikk, dans og lydbad fra gongen. Vi er så heldige og ha fått med oss tidligere munk og nå musiker Reyno Gallaza Monjuan som vil spille for oss, påpeker de.

LES OGSÅ: Yoga endret livet mitt

VARMT OG NÆRT

Intensjonen er å skape en varm og nær kveld hvor hjerter åpnes og relasjoner skapes. Sletten driver til daglig Din Natur der hun arbeider som healer, er gongmester og lærer i pustyoga med pågående kurs.

- Min spirituelle reise startet tidlig og har utviklet seg gradvis til der jeg er i dag. I 1989 reiste jeg til India på søken etter å finne meg selv. Dette var en reise som førte til stor åndelig vekst og jeg fikk mange svar. Samtidig ga det et perspektiv på hvor store forskjeller det er i vår kultur kontra den indiske. Det var en tankevekker og en lærdom som har førte til en takknemlighet for det jeg har i dag, sier hun om seg selv.

Etter en del år i næringslivet kom hun inn i inkahealinges verden som åpnet helt nye dimensjoner.

- Endelig følte jeg meg hjemme. Denne tiden vi lever i har et flerfoldig tilbud til helbredelse. I all ydmykhet har jeg fått muligheten til å være en kanal for den spirituelle verden. Det er svært givende å kunne hjelpe mennesker til helbredelse på sjelsplan, sier hun.

PÅ REISE

Bøen driver foretaket Touch of Art og arbeider som kunstner, coach og helhetsterapeut. Hun har for tiden en separatutstilling i Ullensaker bibliotek som henger ut desember.

- Jeg er på reise. Denne reisen som er livet. Jeg har kjent livet på godt og vondt og er her fremdeles. Nå i en ny utgave. Før trodde jeg at jeg var en tilskuer eller en passasjer, men etter at jeg flyttet fokus til å være deltaker og sjåfør, har det skjedd forunderlige ting. Til denne endringen har jeg trengt hjelpere. Og det er denne hjelpen jeg ønsker å bringe videre. Jeg ønsker selv å være en hjelper, beskriver hun seg selv.

Snart kommer de altså til Jessheim for å fortelle om sine alternative metoder.

- Vi håper at folk støtter opp om dette arrangementet og melder seg på, sier de.

LES OGSÅ: EUB TV: Sjekk de kreative kjedereaksjonene laget av elever ved Jessheim videregående skole

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.