Med hele bygda samlet i det strålende været denne helga var det ordfører Runar Bålsrud som ledet an prisdrysset med utdeling av kommunens kulturpris, som denne gang gikk til to lokale aktører.

VIKTIGE PRISER

– Dette er en av de mest ærefulle oppdragene jeg har. Det er viktig å sette pris på dem som gjør en flott innsats innenfor kultur i lokalmiljøet, sa ordføreren før han overrakte prisene til henholdsvis Gerd Sørgård, og til musikkgruppa Ferdinand, som opptrer med sang og musikk i forskjellige sammenhenger.

UNGT HOPPTALENT

Det ble også utdelt priser fra idrettslaget i løpet av formiddagen. Talentprisen 2017 gikk i år til det unge hopptalentet Pål Håkon Bjørtomt.

Han har flere gode plasseringer i norgescupen, og har vært på pallen i selveste Holmenkollen.

JOBBEN MED BANEN

Sist, men ikke minst fikk æresmedlem Oddbjørn Knai Innsatsprisen 2017, for arbeidet med å få på plass kunstgressbanen, som også ble offisielt åpnet denne helga. I tillegg fikk også idrettslagets Bjørn Arild Rudlang en gavesjekk, som påskjønnelse for jobben også han har utført med banen.

– Du har vært uunnværlig gjennom hele prosessen, sa styreleder i idrettslaget Therese Buraas Karlsen.

LES OGSÅ: Første avspark på ny kunstgressbane

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.