Over 400 barn har vist fram og framført sang, dans og teater i adventstiden.

I barnehagene har 200 danseglade nissebarn underholdt. Det rapporteres om en stuvende full hoppenspretthall på Jessheim.

Samtidig har både barneskolen på Brårud og ungdomsskolen på Jessheim gjennomført sine juleavslutninger. Nytt av året var også at Hoppensprett videregående skole var med. Elevene vartet opp med en forrykende julekonsert med stor variasjon i innslagene. Hvert år gis inntektene fra middag og konsert til et lokalt formål. I år var det Frivilligsentralen som mottok over 37.000 kroner. Pengene skal brukes til aktiviteter rettet mot barn og unge. På barneskolen på Brårud ble det samlet inn 25.000 kroner gjennom flaskepanting. Pengene er gitt Frelsesarmeen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.